A1 Alpha 20


Спецификации Цена:/ден.
Екран и Резолуција V notch HD+ display'''''' 6.22 '''''' (720 X 1520) 19:9
Платформа Android
Chipset Octa-core (4x A53 2.0Ghz + 4xA53 1.5GHz)
Меморија 4GB/ 128GB
Главна Камера 48MP + 8MP + 2MP
Селфи Камера 8MP
Батерија Li-Ion-4000 mAh